Onze kernwaarden

 safety

Geen incidenten. Er is immers niets belangrijker, dan ervoor te zorgen dat onze klanten, medewerkers en sub-contractors in een veilige omgeving werken.

 right

De juiste dingen doen. Eerlijkheid, integriteit en respect vormen de basis voor onze besluitvorming en acties. Wij streven er continu naar om bij alles wat we doen de juiste dingen te doen. Er is simpelweg geen andere manier waarop wij zaken doen.

 problems

We lossen problemen op. Samenwerking met onze klanten, collega’s en partners stelt ons in staat om belangrijke belanghebbenden te betrekken bij het bevorderen van creativiteit tijdens het bedenken van mogelijke strategieën voor het aanpakken van problemen en kansen.

 results

Resultaten tellen. Wij verwachten én vereisen een persoonlijke inzet voor het leveren van resultaten. Wij nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze resultaten.

 better Beter zijn. Wij streven er constant naar om elke dag beter te zijn én beter te doen. Het is ons doel om efficiënter en effectiever te zijn in alle aspecten van wat we doen : dat is Insituform!

 

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.