waterschap

Werken bij ons

Bij Insituform® draait het om mensen. We dragen graag bij aan uw professionele en persoonlijke ontwikkeling en gaan ervan uit dat u zelf ook initiatief toont. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden we het delen van kennis belangrijk; zowel op management- als specialistisch uitvoerend niveau. Op alle niveaus binnen onze organisatie waarderen we goede ideeën. Waar mogelijk voeren we deze ook uit. Samen maken we het succes en werkplezier in ons bedrijf. Onze werksfeer is informeel en ongedwongen, waarbij samenwerking en specialisme belangrijke waarden zijn binnen onze organisatie. We bieden u een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket en hebben een actieve personeelsvereniging.

Op zoek naar een fijne werkgever

Insituform® is een gezond groeiend bedrijf. Daarom zijn we continue op zoek naar enthousiaste collega's. Hieronder treft u een overzicht van onze huidige vacatures. Via de link ’Sollicitatieformulier’ kunt u direct reageren als een vacature u aanspreekt. Natuurlijk kunt u ook een open sollicitatie aan ons sturen met daarin uw CV en motivatie waarom u bij ons wilt werken. Iedere sollicitatie behandelen we uiteraard vertrouwelijk en u ontvangt van ons altijd zo spoedig mogelijk reactie.

VACATURES

Op dit moment hebben wij vacatures voor :

Calculator

Relining-monteurs (m/v)

en

Robotfrees operators (m/v)

In deze functie voort u (deel)renovaties uit, door middel van het inbrengen van het reliningproduct, conform vastgestelde methoden en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Uitvoerder

Het realiseren van een operationeel en een uitstekend financieel verloop van de toebedeelde projecten, welke dient te resulteren in een optimale winstgevendheid en klanttevredenheid.

 

Interesse? U kunt het ingevulde sollicitatieformulier als bijlage per e-mail retourneren aan solliciteren-insituform-nl@aegion.com, of per post aan :

Insituform B.V.
Afdeling Personeelszaken
Antwoordnummer 10246
2700 VB Zoetermeer

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures, stellen wij niet op prijs