40-jarig jubileum feest gevierd, november 2015

Een zilveren harenkrans rond een vrolijk gezicht; ogen met twinkelende pretlichtjes en een glimlach rond de mond.

Jubileum R. de Ruijter

Jubilaris René de Ruijter vierde op 3 november 2015 zijn 40-jarig jubileum bij Insituform.

René werd deze ochtend thuis eerst met een feestelijk ontbijt verrast. Het was bijna uitslapen, want onze jubilaris was de afgelopen 40 jaar klokslag om 05.00 uur opgestaan. Al jarenlang start om 06.00 uur namelijk zijn werkdag.

Hierna werd hij in stijl opgehaald door een oldtimer MG-B met chauffeur en, via de toeristische route, naar Zoetermeer gebracht. Vervolgens werd hij verwelkomd met groot applaus door een aantal van zijn aanwezige collega’s.

René startte zijn carrière in 1975 bij Insituform (toen nog Zegwaard Leidingrenovatie) in Delft als leidingrenovist.

 

 

Zijn voortdurende inzet, motivatie en grote betrokkenheid zorgden ervoor dat hij al snel in vast dienstverband kwam en gelukkig ook bleef.

René is een zeer gewaardeerde collega met een grote vakkennis die veel voor Insituform betekent en hopelijk nog vele jaren zal betekenen.

 

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.