• Dé specialist in leidingrenovatie

ISO 9001:2015

Met onze ISO 9001 certificering bent u verzekerd van kwaliteit. Onze certificering omvat het complete traject van onderzoek, ontwerp, productie, installatie en service, waarbij we getoetst zijn op basis van (inter)nationaal geldende en vastgelegde normen. Deze certificering is van toepassing op onze managementsystemen en bedrijfsprocessen, met als uitgangspunt dat certificering de garantie vormt voor een betere bedrijfsperformance. Met deze performance maken we het verschil voor u en onderscheiden we ons in de markt.

Natuurlijk verstrekken wij u graag een kopie van ons ISO 9001:2015 certificaat. Wanneer u uw gegevens in het contactformulier invult, zullen wij u dit certificaat toezenden.

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.