• Dé specialist in leidingrenovatie

Komo Certificaat Kunststofleidingen

Omdat stilstaan voor Insituform® geen optie is, vinden wij het belangrijk om een impuls te geven aan het kwaliteitsniveau in de markt van riool- en leidingrenovatie.

Door het behalen van het BRL 5218 (deel 1 en 2) certificaat heeft Insituform®, als een van de initiatiefnemers van deze BRL, een belangrijke stap gezet in een effectieve verbetering op dit gebied van de totale branche

Met het, door Kiwa uitgegeven, BRL5218 (deel 1 en 2) “Procescertificatie voor het ontwerpen, vervaardigen en installeren van gecertificeerde linersystemen voor de renovatie van buitenriolering”, zijn onze opdrachtgevers verzekerd van goede producten.

De voorwaarden van het certificatieproces zijn vastgelegd in het reglement “Productcertificatie en Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers aan Kiwa”.

Kiwa is de internationale kennisorganisatie op het gebied van het uitgeven van kwaliteitscertificering voor (gas) technologie, training en testen. Als marktleider in de water-, gas- en bouwsector, industrie, zakelijke dienstverlening, zorg en veiligheid is Kiwa in meer dan 40 landen wereldwijd actief.

Natuurlijk verstrekken wij u graag een kopie van dit certificaat. Wanneer u uw gegevens in het contactformulier invult, zullen wij u dit certificaat toezenden.

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.