• Dé specialist in leidingrenovatie

VCA** 2008/5.1

Om u en onze medewerkers te garanderen dat er altijd veilig gewerkt wordt, zijn we VCA-gecertificeerd en werken we strikt volgens deze norm. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een veelzijdig programma waarbij we gecertificeerd zijn op basis van ons VGM-beheersysteem.

Iedere medewerker heeft een grondige veiligheidsopleiding doorlopen en wordt ondersteund door veiligheidscoördinatoren. Iedereen heeft de VCA-cursussen ‘Veilig werken aan de weg’ en ‘Werken in besloten ruimtes’ gevolgd en de basistraining levensreddende technieken. We vullen dit steeds actueel aan door regelmatig praktische toolbox bijeenkomsten te organiseren.

Cutterploeg medewerkers Ruud Simons en Ruud Ruijpers: “Al is het voor ons dagelijkse kost, we blijven altijd alert. We sluiten risico’s uit door nauwgezet te werken volgens onze strenge veiligheidsprotocollen. Ook ons hoogwaardige, goed onderhouden materiaal en oplettende samenwerking met elkaar dragen daaraan bij. Zo kunnen we veilig op weg naar een nieuwe klus!”

Natuurlijk verstrekken wij u graag een kopie van deze VCA** 2008/5.1 certificering. Wanneer u uw gegevens in het contactformulier invult, zullen wij u dit certificaat toezenden.

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.