• Dé specialist in leidingrenovatie

Drukleiding

InsituMain® is toepasbaar voor de renovatie van persleidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Door het ontwerp is de InsituMain® kous in staat een brug te vormen over o.a. gecorrodeerde gedeelten en ver openstaande voegen.

Het creëert een naadloze buis in uw bestaande leiding, die de constructiviteit herstelt en in/ex-filtratie stopt. Tevens wordt er door een afname van de wandruwheid minder wrijvingsverlies gegenereerd, waardoor de capaciteit toeneemt.

Voor de renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Net zoals bij onze andere CIPP-producten berekenen we de belastbaarheid en toepassingsmogelijkheden volgens de erkende normen voor sleufloze technologie, zoals ATV, ASTM of WRC.

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.