Lange Land Ziekenhuis blij met borstvoedingsstoel, juni 2014

Voor de kinderafdeling van het Lange Land Ziekenhuis is een wens in vervulling gegaan met de komst van een nieuwe borstvoedingsstoel. Een stoel die speciaal is ontwikkeld voor pas bevallen moeders die hun kindje borstvoeding willen geven. Dankzij sponsoring van ‘Insituform‘, Rioolrenovatietechnieken BV uit Zoetermeer wordt moeder en kind hiermee extra comfort geboden.

Zorgmanager Dayenne Oele van de Kinderafdeling is blij met de gift van de heer Van Veen, directeur van ‘Insituform’ uit Zoetermeer. “Voorheen namen kraamvrouwen tijdens het voeden plaats op een reguliere stoel. De borstvoedingsstoel biedt alle comfort en is in allerlei standen te draaien en dus makkelijker om mee te werken. We zijn blij met deze nieuwe aanwinst.”

Spelmateriaal

Naast de stoel doneerde ‘Insituform’ ook nog speelgoed aan de afdeling zoals een driewieler, gezelschapsspelletjes en spelmateriaal voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

 

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.