• Dé specialist in leidingrenovatie

  • Dé specialist in leidingrenovatie

Souplesse in uw leidingrenovatie

Bij de renovatie van leidingsystemen eist u uiteraard gegarandeerde kwaliteit en zekerheid. Daarbij is een snelle uitvoering met minimale overlast in het belang van bewoners en bedrijfsleven. Bovendien wilt u binnen uw budget blijven en de zorg met een gerust hart kunnen overlaten aan de expert in rioolrenovatie. Daarom werkt bijna iedere gemeente in Nederland met Insituform®. Evenals grote organisaties in onder andere de petro-/chemische en voedingsindustrie.

Marktleider Insituform® realiseert met innovatieve No-Dig technologieën zoals CIPP® naadloze renovatie en bescherming van o.a. riool-, afval-, drinkwater- en industriële leidingsystemen. Vanuit meer dan 40 jaar ervaring en vakmanschap levert Insituform® u perfect resultaat. Ieder project, hoe omvangrijk of complex ook, maken we voor u eenvoudig. Met onze maatwerk oplossingen, full service en persoonlijke aandacht.

Wij doen het graag voor u.

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.