Het enige wat u ziet, is onze ervaring

U gaat een leiding renoveren … en daar komt heel wat bij kijken. Dan wilt u een leverancier die met u meedenkt en het u gemakkelijk maakt. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt: wij stellen u als klant voorop en gaan voor de meest ideale oplossing. Het gaat u immers om gegarandeerde, perfecte kwaliteit van onze oplevering en werkwijze. Zorgeloos kunnen vertrouwen op ons vakmanschap. Met heldere afspraken, korte lijnen en toewijding.

Bij ons krijgt u een totaalpakket van planvorming tot realisatie. Eén aanspreekpunt voor uw complete project. Van onderzoek en ontwerp tot productie. Installatie en service hebben we in eigen beheer. Dit waarborgt continue de kwaliteit van onze processen en producten. Wij garanderen u dan ook optimale levensduur van de aangebrachte Insituform® producten.

Wij hechten grote waarde aan onze betrouwbare reputatie en klanttevredenheid. Met de focus op de kwaliteit van onze producten en diensten door de kennis, ervaring en betrokkenheid van onze medewerkers. Daarnaast zetten wij ons ook in voor sociaal-economische ontwikkelingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De natuur nemen wij ter harte door te werken aan duurzaamheid met zorg voor mens en milieu. Nu en in de toekomst!

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.