SEBO-keurmerk

Met trots voeren we het SEBO-keurmerk; in het Engels bekend als CSR (Corporate Social Responsibility). We hebben dit keurmerk ontvangen van de gemeente Zoetermeer.

Volgens dit keurmerk onderscheiden we ons in Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen door ons in te zetten voor het behouden of stimuleren van werkgelegenheid, aandacht te hebben voor kwetsbare groepen en daarvoor samenwerking te zoeken met andere partijen, zoals de gemeente, onderwijs en toeleidende organisaties.

Wethouder Werk en Inkomen Edo Haan: “Het SEBO-keurmerk is voor bedrijven die zich inzetten om de werkgelegenheid te vergroten, het ondernemersklimaat te verbeteren en aantoonbaar de arbeidsdeelname te verhogen. Zeker in crisistijd zijn ondernemers die maatschappelijk blijven handelen zeer te prijzen. In een nieuwe stad zoals Zoetermeer moeten ook bedrijven sociaal-economische betrokkenheid tonen. Ik ben trots dat zoveel Zoetermeerse bedrijven dat doen en blijven doen.”

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.