Onze kernwaarden

Onze doelstelling : geen ongelukken. Er is immers niets belangrijker, dan ervoor te zorgen dat onze klanten, medewerkers en sub-contractors in een veilige omgeving werken.

De juiste dingen doen. Eerlijkheid, integriteit en respect vormen de basis voor onze besluitvorming en acties. Wij streven er continu naar om bij alles wat wij doen de juiste dingen te doen. Er is simpelweg geen andere manier waarop wij zaken doen.

Constante verbetering. Wij verbeteren onze bekwaamheid om bij te dragen, te innoveren en operationele uitmuntendheid en marktleiderschap te bereiken door te profiteren van onze inclusieve bedrijfscultuur.  Wij streven ernaar om elke dag beter te zijn en te worden!

We lossen problemen op. Samenwerking met onze klanten, collega’s en partners stelt ons in staat om belangrijke belanghebbenden te betrekken bij het bevorderen van creativiteit tijdens het bedenken van mogelijke strategieën voor het aanpakken van problemen en kansen.

Resultaten zijn belangrijk. Wij verwachten én vereisen een persoonlijke inzet voor het leveren van resultaten. Wij nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze resultaten.

 

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.