Team Insituform Nederland

Het team van Insituform in Nederland wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste en ervaren professionals, die deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Hierdoor kunnen wij een solide dienstverlening aan onze brede klantenkring waarborgen.

Directie en Management

Algemeen Directeur a.i. De heer J.A. Lane
Controller De heer M. de Vrijer
Manager Operations De heer B. Bossink

Personeelszaken

Mevrouw L. Hoeve

lhoeve@aegion.com

 Afdeling Communicatie

Mevrouw J. Jans-Mulder

jjans@aegion.com

Bovengenoemde personen zijn telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer : 088 – 040 3600

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.

Sales

Dennis Beulink

Business Development Manager
06 – 510 723 41
dbeulink@aegion.com

Anton Boom

Business Development Manager
06 – 536 270 16
aboom@aegion.com