• Dé specialist in leidingrenovatie

Werken bij Insituform

Bij Insituform® draait het om mensen. We dragen graag bij aan uw professionele en persoonlijke ontwikkeling en gaan ervan uit dat u zelf ook initiatief toont. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Daarom vinden we het delen van kennis belangrijk; zowel op management- als specialistisch uitvoerend niveau. Op alle niveaus binnen onze organisatie waarderen we goede ideeën. Waar mogelijk voeren we deze ook uit. Samen maken we het succes en werkplezier in ons bedrijf.

 

Onze werksfeer is informeel en ongedwongen, waarbij samenwerking en specialisme belangrijke waarden zijn binnen onze organisatie. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket en hebben een actieve personeelsvereniging.

Op zoek naar een fijne werkgever.

Insituform® is een gezond groeiend bedrijf. Daarom zijn we continue op zoek naar enthousiaste collega’s.

 

Momenteel hebben wij echter geen openstaande vacatures. Wanneer u echter van mening bent, dat u een waardevolle versterking van ons team zult zijn, kunt u ons altijd een open sollicitatiebrief sturen. Deze brief, met een heldere motivatie, kunt u sturen aan solliciteren-insituform-nl@aegion.com.

 

 

 

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.