Wij timmeren hard aan de weg - maar ons specialisme ligt natuurlijk eronder! Oktober 2017

Groei binnen onze klantenportefeuille, van het aantal medewerkers en het aantal nieuwe bedrijfsvoertuigen.

De uitbreiding van het bedrijfswagenpark was een uitstekende gelegenheid om onze wervingscampagne  zichtbaar te tonen. Op diverse publieke plaatsen in de regio Zoetermeer kunnen wij op deze manier, onze wervingscampagne een “boost” geven.

Want als dynamische werkgever, die samen met zijn medewerkers vooruit wil en dus volop investeert in het vinden van het juiste personeel, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerk(st)ers om onze permanente groei te verwezenlijken.

De aanschaf van de zuinige Fiat Doblò’s past volledig in ons milieubewustzijn, waarbij we duurzame oplossingen en energiezuinige bedrijfsprocessen als onze prioriteit zien.

Riool- en afvalwater

Bij CIPP wordt een flexibele kous in het riool aangebracht en ter plaatse uitgehard. Deze methode is geschikt voor de renovatie van buizen met diameters van 150 mm tot 3.000 mm. Het resultaat is een nieuwe, naadloze buis in een bestaande leiding, die beter functioneert en duurzamer is dan de oorspronkelijke.

Drukleiding

Voor het renoveren van persleidingen is InsituMain® toepasbaar voor leidingen met een diameter tot 2.000 mm en een inwendige druk van meer dan 20 bar. Dankzij de versteviging met glasvezel kunt u dit product inzetten als constructieve kous onafhankelijk van de toestand van de oude buis. Het materiaal voldoet aan de ASTM F1216 normen. Voor renovatie van drinkwaterleidingen heeft InsituMain® het KIWA ATA keurmerk.

Industrie

Onder industriële installaties ligt een groot netwerk van leidingen, riolen en afvoersystemen, die hun levensduur inmiddels hebben bereikt of zelfs overschreden. Falen van deze activa kan tot rampzalige gevolgen leiden.